Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@01:55:27 GMT

کوتاه از دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۷۷۸۹۶

کوتاه از دانشگاه تهران

تهران- ایرنا- برگزاری جلسه کارگروه علمی اجرایی شورای هماهنگی مراکز لرزه‌نگاری ، نشست علمی گروه زبان و ادبیات عربی پردیس فارابی و چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری پردیس بین‌المللی کیش از مهم ترین خبرهای دانشگاه تهران است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه تهران، در آستانه اولین سالگرد رخداد زلزله 29 آذر 1396 ملارد (مرز بین استان‌های تهران و البرز)، پانزدهمین جلسه کارگروه علمی اجرایی شورای هماهنگی مراکز لرزه‌نگاری و شتابنگاری کشور، 27 آذر 1397 در مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه بهزاد لایقی نماینده سازمان هواشناسی کشور و علی مرادی نماینده مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده سازمان خود ارائه کردند.
در پایان نیز نماینده سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، گزارشی درباره گسل‌های منطقه ماهدشت و ملارد ارائه کرد.

** برگزاری نشست علمی گروه زبان و ادبیات عربی پردیس فارابی
نشست علمی زبان عربی با حضور استادان دانشگاه کوفه، 25 آذر 1397 در آستانه روز جهانی زبان عربی و با حضور استادان و دانشجویان زبان و ادبیات عربی پردیس و پنج نفر از استادان این دانشگاه در تالار کی‌نیا پردیس فارابی برگزار شد.
در این نشست عبدالکریم جدیع النفاخ استاد نقد ادب قدیم دانشگاه کوفه با عنوان «الشعریه والشفویه العربیه»، و عبدالحسن جدوع العبودی استاد نحو دانشگاه کوفه با عنوان «تأملات فی‌القرآن دراسه دلالیه» سخنرانی کردند.
همچنین حسن حمید الفیاض با اشاره به ساختار خطبه‌های توحیدی در نهج‌البلاغه با موضوع «بنیه الخطب التوحیدیه فی نهج‌البلاغه» به بررسی زیبایی‌شناسی و معنایی این خطبه‌ها با ذکر نمونه‌هایی از خطبه اول نهج‌البلاغه پرداخت.
در پایان جلسه استادان مهمان در دانشکده الهیات پردیس فارابی به بحث و تبادل نظر درباره فراهم‌آوردن زمینه‌های همکاری بین دو دانشگاه پرداختند.

** برگزاری چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری پردیس بین‌المللی کیش
چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه با حضور امام جمعه کیش، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، هیأت رئیسه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان پردیس افتتاح شد.
خلیلی عراقی، رئیس پردیس بین‌المللی کیش در مراسم گشایش این جشنواره، حضور دانشگاه علمی کاربردی، سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز کیش را مغتنم شمرد و اظهار امیدواری کرد برگزاری این نمایشگاه در کنار جشنواره موجب همکاری هرچه بیشتر دانشگاه‌ها و سازمان‌های مستقر در کیش شود.
رئیس پردیس بین‌المللی کیش در ادامه سخنان خود با تأکید بر اهمیت پژوهش و فناوری گفت: «پژوهش به منزله مغز دانشگاه‌هاست و عامل توسعه و پیشرفت کشورهای پیشرو در علم و تکنولوژی اهمیت دادن به امر مهم پژوهش است و نیاز است که توجه بیشتری به آن شود».
وی ضمن ارائه آمار قابل توجه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد پردیس افزود: «این دانشجویان برای اتمام تحصیل خود نیاز به تدوین پایان‌نامه دارند، و به همین منظور همکاری سازمان منطقه آزاد کیش برای انجام پایان‌نامه‌ها در خصوص رفع مشکلات جزیره کیش ضروری است».
خلیلی عراقی بر لزوم همکاری با منطقه آزاد تأکید کرد و گفت: «با توجه به تلاش‌های انجام‌شده برای راه‌اندازی پژوهشکده علوم دریایی و مؤسسه مطالعات توسعه و تحقیقات کاربردی فناوری در پردیس امیدواریم با همکاری منطقه آزاد فعالیت‌های ارزشمندی انجام گیرد».
نمایشگاه جشنواره پژوهش و فناوری از 27 تا 30 آذر 1397، در پردیس بین‌المللی کیش دایر بود.

**9491**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه تهران لرزه نگاري ادبيات عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود

به گزارش همشهری آنلاین، پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران که کلیات آن در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت به تصویب رسیده و برای تعیین کریدور نهایی نیاز به مجوزهای تکمیلی دارد، مورد بررسی مجدد قرار می گیرد. این مسیر ریلی _تونلی از آن جهت حائز اهمیت است که با راه اندازی بخش توسعه شرقی خط ۲ دسترسی شبکه مترو به پردیس مسافری شرق تهران (پایانه جدید شرق) امکانپذیر می شود. در جریان اقداماتی که برای بازسازی و راه اندازی پایانه جدید شرق مدنظر قرار گرفته، موضوع اتصال این پردیس مسافری به شبکه حمل و نقل ریلی درون شهری است. پروژه توسعه شرقی خط ۲ که اتفاقاً به پایانه جدید شرق ختم می شود، در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت مصوب شده است اما مسیر و محل ایستگاههای آن باید مورد مطالعه مجدد قرار گرفته و مجوزهای لازم را دریافت کند.

عملیات توسعه شرقی خط ۲ مترو شروع و حدود ۱۴۰۰ متر از این مسیر حفاری و تونل سازی شده و با حفر ادامه تونل به میزان تقریبی ۳۶۰۰ متر عملاً از ایستگاه فرهنگسرا به پردیس مسافری شرق دسترسی ایجاد می شود؛ حتی جانمایی ایستگاه پایانی این مسیر در طبقه منفی یک ساختمان اصلی پایانه جدید شرق هم صورت گرفته است.

در صورت تکمیل مطالعات مربوطه، اخذ مجوزهای لازم و تامین به موقع منابع مالی، امکان اتصال ایستگاه مترو فرهنگسرا به پایانه جدید شرق تا پایان سال آینده وجود دارد. البته بررسی های لازم جهت ایجاد دیگر مدهای حمل و نقل عمومی تا پردیس مسافری شرق نیز در حال انجام است و اگر امکان سنجی های صورت گرفته تایید شود، می توان به راه اندازی سایر سیستم های حمل و نقلی مثل قطار سبک شهری (ال آر تی) در این مسیر هم تدابیری اندیشید.

کد خبر 848739 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مترو خط ۲ شهردارى تهران تهران مترو تهران

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • نجات نصاب آسانسور با سقوط از ارتفاع ۱۵متری
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • عملیات وعده صادق باعث تغییر معادلات بین‌المللی و منطقه‌ای شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد